Voor particulieren en bedrijven

Kamerbreed tapijt

Een kamer straalt pas comfort uit.... als je blote voeten de luxe van een warme en zachte vloerbedekking voelen. Hoogpolig of juist laagpolig, in ontelbaar veel kleuren en motieven of met ingelegde vormen. De variatie in vloerbedekking is bij ons oneindig. Bovendien heeft tapijt een groot aantal voordelen.

 

Gezonde lucht

Anders dan velen denken, zorgt tapijt voor een gezonde lucht. Het houdt fijne stofdeeltjes vast en voorkomt daarmee dat ze ronddwarrelen en in de luchtwegen terechtkomen.

 

Isolerend

Tapijt isoleert. Dat merk je niet alleen in je energierekening, maar je hoort het ook. Door de geluidsisolerende werking van tapijt heb je minder last van omgevingsgeluiden zoals de TV, praten en lopen met hakken. Bovendien is de kans dat je op een tapijten vloer uitglijdt veel kleiner dan bij een harde vloer.

 

Laat je adviseren

Je stelt voor elke ruimte andere eisen. Wil je kamerbreed tapijt gebruiken in je woon-, slaap- of studeerkamer? Bezoek onze showroom en we nemen alle tijd om je wensen te bespreken en je te adviseren.

 

Samen bekijken we de collectie en trends. We doen leuke ideeën aan de hand en helpen je op weg bij je selectie. Is de keuze gemaakt? Dan komen we bij je langs om in te meten en te leggen.

 

 

Ebbers Wonen voert onderstaande merken voor kamerbreed tapijt.

  bonaparte kamerbreed tapijt desso kamerbreed tapijt Ambiant vloeren parade kamerbreed tapijtLogo colors