Voor particulieren en bedrijven

Verticale lamellen

Lamellen zijn de ideale raambekleding voor grote (kamerhoge) ramen, zoals schuifpuien, of voor speciale raamvormen als erkers. Ebbers Wonen heeft diverse breedtes en materialen als kunststof, aluminium en textiel in de collectie.

 

Een flexibel systeem

Met lamellen, ook wel verticale jaloezieën genoemd, ben je volledig flexibel. Weggeschoven nemen ze weinig ruimte in beslag. Door de stand van de lamellen te veranderen heb je zelf controle over de lichtinval en de inkijk. Bovendien zijn ze toe te passen bij schuine ramen, ronde ramen en hoekramen.

 

Een gevarieerde collectie

Verticale lamellen geven een ruimte vaak een strak, zakelijk uiterlijk. Maar door het gebruik van natuurlijke materialen en warme kleuren kun je ook een hele andere sfeer creëren. De lamellen zijn in diverse breedtes en transparanties leverbaar. Je kunt zelfs voor een lamel kiezen die aan beide zijden verschillend van kleur is. Voor de afwerking is er een selectie van decoratiestrips.

 

Laat je informeren

Sommige oplossingen voor raambekleding liggen niet altijd voor de hand. Vooral als het om speciale raamvormen gaat. Ebbers Wonen denkt met je mee. Samen komen we tot een oplossing die aan al je wensen voldoet qua functie en uiterlijk. Bovendien zorgen we er persoonlijk voor dat de lamellen perfect opgehangen worden.

 

 

Ebbers Wonen voert onderstaande merken voor verticale lamellen.

  Bece verticale lamellen Luxaflex verticale lamellen Logo StijlluxLogo colors