Voor particulieren en bedrijven

Rolgordijnen

Nog altijd zeer populair in de woon, slaap- of werkkamer. Het rolgordijn kenmerkt een mooie, strakke uitstraling. Wij maken de rolgordijnen geheel op maat. Er zijn vele modellen, stoffen, kleuren, dessins en accessoires. Pas ronde-, vierkanten ringen of bijzondere franje toe. Dit maakt het prachtig. Creëer met ons je 'eigen' rolgordijn.

 

Transparant én verduisterend?

Kiezen tussen transparant of verduisterend? Dat is bij rolgordijnen helemaal niet nodig. Met de durolgordijnen van Stijllux ben je flexibel in de mate van lichtinval. Een rolgordijn met twee stoflagen die over elkaar heen kunnen bewegen. Laat je informeren door de adviseurs van Ebbers Wonen over de mogelijke toepassingen.

  

Ook voor kunststofkozijnen en draai-kiepramen

Het KeJe assortiment rolgordijnen wordt gemonteerd zonder boren of schroeven, maar met magneetband. Dé oplossing voor kunststofkozijnen en draai-kiepramen. U kunt de raamdecoratie makkelijk verwijderen om uw ramen te zemen en daarna weer eenvoudig terugzetten.

 

Maak je rolgordijn af met accessoires

Pas je rolgordijn aan je persoonlijke smaak en stijl aan met diverse versierelementen zoals een roede, een bies of een stijlvolle onderlat. Ook qua bediening is van alles mogelijk; van het traditionele trekkoord tot aan SoftRaise en zelfs elektrische bediening.

 Banner 728x90 NL IWC v2

 

Kom naar de showroom om je te laten inspireren en adviseren of bekijk de filmpjes van Bécé.

 

 

 Ebbers Wonen voert onderstaande merken voor rolgordijnen.

Luxaflex rolgordijnen   Bece rolgordijnen Logo StijlluxLogo colors