Voor particulieren en bedrijven

Plissé en Duette® gordijnen

De schoonheid zit in de vouwen. Plissé en Duette® gordijnen zorgen voor een prachtig schaduw spel. Geschikt voor vrijwel elk raam, zelfs dakramen, ramen met afwijkende vormen en kantelramen. De dikte van de stof is bepalend voor de lichtinval. In ons assortiment hebben we vele kleuren en eigentijdse dessins.

 

Enkellaags of dubbellaags

Er zijn twee soorten plisségordijnen; enkellaags of dubbellaags. De stoffen zijn desgewenst behandeld waardoor ze vocht- en vuilwerend zijn en in elke ruimte (van keuken tot woonkamer en badkamer) te gebruiken.

 

Het dubbellaagse plisségordijn heeft door de honingraatstructuur een isolerende werking. Het houdt de warmte binnen en de kou buiten. Bovendien heeft het een zeer hoog geluidsdempend vermogen.

 

Alle Plissé en Duette® gordijnen zijn er in vele kleuren en dessins, van transparant tot verduisterend, verkrijgbaar. Ook in stofdikte en plooibreedte is het aanbod compleet.

 

Voor elk soort raam

Plissé en Duette® gordijnen zijn bij uitstek geschikt voor ramen met aparte vormen en serredaken, maar ook voor kunststof kozijnen of draai-/kiepramen. Zonder te schroeven worden de Plissé en Duette® gordijnen geïntegreerd in het kozijn. Door gebruik van magneetband kan het systeem makkelijk verwijderd en weer terug te plaatsen, bijvoorbeeld om de ramen te zemen.

Met een Top Down/Bottom-Up systeem kun je het gordijn volledig vrij naar boven en beneden verschuiven en zo precies één specifiek deel van het raam bedekken. Ideaal om direct daglicht te combineren met privacy.

 

Bekijk de mogelijkheden in de showroom

Voor elk raam is een oplossing denkbaar. Welke raambekleding voor jou de beste is, hangt natuurlijk helemaal af van jouw wensen en eisen. Daar adviseren we je graag over.

 

Over smaak valt niet te twisten. Bezoek daarom onze showroom en maak kennis met een groot scala aan stijlen en kleuren. De medewerkers van Ebbers Wonen helpen je op weg.

 

 

 

Ebbers Wonen voert onderstaande merken voor plissé en dubbel plisségordijnen. 

 

Bece plisségordijnen Luxaflex plisségordijnen  logo-kejeLogo colors