Voor particulieren en bedrijven

Horizontale jaloezieën

Jaloezieën geven een heel speels effect als de zon er op staat. Het zeer herkenbare schaduwspel op de muur zorgt voor extra sfeer in de ruimte. Of het nu om woon-, slaap-, kantoor- of winkelruimte gaat. Jaloezieën zijn zeer functioneel. De meest ideale oplossing voor flexibele daglichtregeling. Genieten van een vrij uitzicht zonder inkijk.

 

Kleuren en materialen

Het assortiment van horizontale jaloezieën is dusdanig uitgebreid dat het eigenlijk past in elk interieur. Strak of klassiek, kleurrijk of neutraal. Niet alleen het palet aan kleuren en structuren is groot, maar ook de keus in lamelbreedte. Van een geraffineerde 16 mm tot een robuuste 70 mm lamel. Zelfs een eigen gekozen afbeelding is mogelijk om op de lamellen te laten printen.

 

Voor elk raam een oplossing

Met de nieuwste modellen horizontale jaloezieën is praktisch elke wens in te vullen. Extra afstand tussen de lamellen voor beter zicht (Megaview), flexibele lichtregeling om de boven- en onderkant los van elkaar af te stellen (Duoview) of een oplossing waarbij je de hele jaloezie op en neer kunt bewegen. 

Hebt u kunststof kozijnen of draai-/kiepramen? Maak dan uw keuze uit het uitgebreide KeJe assortiment. Speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen en montage zonder te schroeven. 

 

Laat je informeren in de showroom

De mogelijkheden met horizontale jaloezieën zijn zo groot, dat een kijkje in de showroom en een adviesgesprek met Ebbers Wonen geen overbodige luxe is. We staan graag voor je klaar. Neem desgewenst foto's mee van je ramen en we vinden samen de beste oplossing.

 

 

Ebbers Wonen voert onderstaande merken voor horizontale jaloezieën. 

Bece horizontale jaloezieën Luxaflex horizontale jaloezieën  logo-kejeLogo colors