Voor particulieren en bedrijven

Parketvloeren

Parket is al eeuwenlang een zeer populaire harde vloer. En terecht, want niets evenaardt de warme uitstraling van natuurlijk hout. Houten vloeren zijn er in dusdanig veel soorten, dat een bezoek aan onze showroom echt de moeite waard is. Daar vind je niet alleen een groot aantal voorbeelden, maar kunnen we je ook uitgebreid adviseren over zaken als onderhoud, vloerverwarming, legpatronen en houtsoorten.

 

Lamelparket, massieve planken en andere houten vloeren

Ebbers Wonen beschikt over een compleet assortiment lamelparket, massieve planken en tapis in meer dan 20 houtsoorten en talloze afwerkingen. Een robuuste massief eiken vloer of chique notenhouten lamelparket, in verschillende breedtes en in allerlei legpatronen, het is allemaal mogelijk. Maar laat je wel goed informeren, want voor een houten vloer ga je niet over een nacht ijs. 

 

Hout is een natuurproduct dat reageert op temperatuur en vochtigheid. Het leggen van een houten vloer moet dan ook echt aan een specialist overgelaten worden. De parketteur van Ebbers Wonen zorgt er voor dat het parket professioneel wordt gelegd zodat je er jarenlang plezier van hebt.

 

Ook voor onderhoud van je houten vloer

Een houten vloer vergt onderhoud, dat is een feit. Maar met de juiste keuzes voor materiaalsoorten, afwerking en onderhoudsproducten hoeft dat geen halszaak te zijn. Laat je goed informeren door de specialisten van Ebbers Wonen en voorkom overbodige ergernissen van slijtage en lelijke plekken.

 

 

Ebbers Wonen voert onderstaande merken voor parket houten vloeren. 

 Lieverdink houten vloeren T&G Wood houten vloerenfloorfriendly vloerbescherming