Voor particulieren en bedrijven

Parketvloeren

Parket is al eeuwenlang een zeer populaire harde vloer. En terecht, want niets evenaardt de warme uitstraling van natuurlijk hout. Houten vloeren zijn er in dusdanig veel soorten, dat een bezoek aan onze showroom echt de moeite waard is. Daar vind je niet alleen een groot aantal voorbeelden, maar kunnen we je ook uitgebreid adviseren over zaken als onderhoud, vloerverwarming, legpatronen en houtsoorten.

 

Lamelparket, massieve planken en andere houten vloeren

Ebbers Wonen beschikt over een compleet assortiment lamelparket, massieve planken en tapis in meer dan 20 houtsoorten en talloze afwerkingen. Een robuuste massief eiken vloer of chique notenhouten lamelparket, in verschillende breedtes en in allerlei legpatronen, het is allemaal mogelijk. Maar laat je wel goed informeren, want voor een houten vloer ga je niet over een nacht ijs. 

 

Hout is een natuurproduct dat reageert op temperatuur en vochtigheid. Het leggen van een houten vloer moet dan ook echt aan een specialist overgelaten worden. De parketteur van Ebbers Wonen zorgt er voor dat het parket professioneel wordt gelegd zodat je er jarenlang plezier van hebt.

 

Ook voor onderhoud van je houten vloer

Een houten vloer vergt onderhoud, dat is een feit. Maar met de juiste keuzes voor materiaalsoorten, afwerking en onderhoudsproducten hoeft dat geen halszaak te zijn. Laat je goed informeren door de specialisten van Ebbers Wonen en voorkom overbodige ergernissen van slijtage en lelijke plekken.

 

Cinzento Custom Made®

Cinzento Custom Made® is een merk van Nederlandse bodem dat uitblinkt in het op maat produceren van exclusieve houten vloeren. Het gehele proces van aanvraag, ontwerp tot uitvoering wordt in Nederland gedaan. Cinzento Custom Made® is gespecialiseerd in het bewerken van eiken houten vloeren, waarbij de wens van de klant centraal staat. Wij kunnen produceren naar uw wens, omdat wij het volledige afwerkingsproces van het hout in eigen hand hebben. Hierdoor kunnen wij uw droomvloer tot in de kleinste details uitwerken. Colors@Home Ebbers Wonen is officieel Dealer Cinzento Custom Made®.

Meer informatie over Cinzento houten vloeren vindt u op www.cinzento.nl

 

De voordelen van een houten vloer

 1. Duurzaam
  Weinig slijtage bij intensief gebruik, waardoor deze een lange levensduur heeft. Daarnaast kan hout eenvoudig opnieuw bewerkt/gekleurd worden na een schuurbeurt.
 2. Vloerverwarming
  Een houten vloer leent zich uitermate goed om gelegd te worden in combinatie met vloerverwarming.
 3. Tijdloos
  Een tijdloos karakter in zowel klassieke, als een moderne inrichting. Door diverse houtsoorten, kleuren en legpatronen af te stemmen op vrijwel elk interieur.
 4. Sfeervol
  Warm materiaal met een authentieke en unieke uitstraling. Daarnaast zorgt het voor comfort, warmte en een gezond klimaat binnenshuis.
 5. Eenvoudig onderhoud
  Hout is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden, mits de juiste producten gebruikt worden.
 6. Milieubewust
  Hout is een natuurlijk materiaal en is in het productieproces minder milieubelastend dan synthetisch materiaal.

 

Ebbers Wonen voert onderstaande merken voor parket houten vloeren. 

Lieverdink houten vloeren T&G Wood houten vloerenfloorfriendly vloerbeschermingcinzento