Voor particulieren en bedrijven

Laminaat

Gemak en luxe uitstraling komen pas samen bij het gebruik van laminaat. Een laminaatvloer kan de uitstraling van hout hebben en toch minimaal onderhoud nodig hebben. Onze collecties zijn zeer omvangrijk en afgestemd op iedere smaak.

 

Een volwaardige harde vloer

Laminaat heeft een aantal zeer prettige voordelen, waardoor het een zeer interessant alternatief is voor andere harde vloeren als parket of marmoleum. Het is zeer onderhoudsvriendelijk en het is sterk, waardoor het ook in veel gebruikte ruimtes toepasbaar is. Een hoge kwaliteit laminaat is daarbij wel een vereiste. Ebbers Wonen voert alleen merken die aan die kwaliteitseisen voldoen.

 

Veel verschillende soorten laminaat

Zoveel mensen, zoveel wensen. Met laminaat is veel mogelijk. Niet alleen een vloer met een houtstructuur, maar ook een uiterlijk van natuursteen of een fantasiepatroon. Planken of tegels in verschillende formaten, met of zonder V-groef, laminaat heeft de uitstraling die jij ervan verwacht.

 

Laminaat zelf leggen of uitbesteden

Met de juiste instructies is laminaat heel goed zelf te leggen. Voor een perfect gelegde vloer en meer gemak kun je het ook aan de professionals van Ebbers Wonen overlaten. Juist in de hoeken, rondom verwarmingsbuizen en bij de aansluiting op een andere vloer merk je het verschil.

 

Ebbers Wonen voert onderstaande merken voor laminaat. 

floorfriendly vloerbescherming   Balterio laminaatParador laminaat