Voor particulieren en bedrijven

Domotica

domotica

Met de huidige technologie wordt het steeds gewoner om producten in uw huis te automatiseren. Denk daarbij aan de thermostaat, maar ook aan de elektrisch bedienbare zonwering en raambekleding. Vroeger met een knop aan de wand, daarna met een afstandsbediening en inmiddels zelfs via smartphone of tablet.

 

Elektrisch bedienbare raambekleding

Alle raambekleding die Ebbers Wonen in de collectie heeft is desgewenst met elektrische bediening uit te voeren. Afhankelijk van uw wensen en uw budget variëren de mogelijkheden van zeer eenvoudig tot uiterst geavanceerd.

 Banner 728x90 NL IWC v2

Van afstand uw huis beheren

Heeft u elektrisch bedienbare raambekleding, zonwering of rolluiken, dan is de basis in principe gelegd om een stapje verder te gaan. Zou het niet heerlijk zijn om deze producten van afstand met uw mobiele telefoon of tablet te bedienen, zelfs als u niet thuis bent? De TaHoma huisautomatisering van Somfy maakt dat mogelijk. Bovendien is dit systeem heel eenvoudig te koppelen aan bijvoorbeeld verlichting, dakramen, alarm en thermostaat.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

De TaHoma huisautomatisering van Somfy kan uw leven echt eenvoudiger maken. Bekijk onderstaande video om een idee te krijgen hoe u dit in uw eigen huis kunt toepassen.

 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Komt u dan naar onze showroom voor een uitgebreide demonstratie.

 

http://www.somfy-promo.com/nl