Voor particulieren en bedrijven

Loshangende trekkoorden en kettingen van raambekleding vormen een reëel gevaar voor kleine kinderen. Daarom heeft Luxaflex verschillende nieuwe systemen ontwikkeld die zowel praktisch als kindveilig zijn.

 

luxaflex child friendly

Van koordloze alternatieven tot elektrische systemen; Luxaflex biedt een keur aan innovatieve bedieningssystemen die zijn ontworpen met het oog op veiligheid, bedieningsgemak en vormgeving. Elk product uit het assortiment van Luxaflex is uitvoerbaar met een of meerdere vormen van onderstaande veiligheidssystemen.

 

LiteRise

Koorden zijn overbodig bij dit systeem. Via de onderlat beweegt u de raamdecoratie moeiteloos omhoog en omlaag.

light-rise-luxaflex

 

SmartCord en UltraLift

Deze systemen hebben een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de raambekleding moeiteloos kan worden bediend. Bij het SmartCord systeem hoeft u zelfs slechts kort aan het koord te trekken om de raambekleding automatisch naar de gewenste positie te laten zakken.

 

Softraise

Dit systeem heeft een zeer klein koordje aan de onderlat en een veermechanisme voor eenvoudig en soepel bedienen van een rolgordijn.

 

PowerRise en elektrische bediening

Met elektrische bediening zijn trekkoorden overbodig. Daarmee verbetert u zowel het gebruiksgemak als de veiligheid. Praktische elk product van Luxaflex is uitvoerbaar met elektrische bediening.